Hírek, aktualitások

Tesztelés alatt a Husqvarna TrioBrake innovációja:Biztonságosabb munka, gyors tempó erdőnyiladékok mellett

A dolgok gyorsan történnek, ha a csapat az erdőnyiladék mellett vág fát és gallyaz.


A Husqvarna 435 láncfűrész titka – Az univerzális megoldás kompromisszumok nélkül

Mire is gondolunk pontosan, ha azt mondjuk, ez egy jó „univerzális” termék? Ez azt jelenti, hogy mindenre jó?


A jövő innovációja

A Svédország déli részén található Huskvarna kisvárosában alapították az első Husqvarna üzemet – egy fegyvergyárat – 1689-ben.


További hírek

    Rövidhírek

Általános elővigyázatosság láncfűrész használatakor



További rövidhírek

    Videó

 

 

 

 





    Hírek, aktualitások

A Husqvarna 435 láncfűrész titka – Az univerzális megoldás kompromisszumok nélkül

Mire is gondolunk pontosan, ha azt mondjuk, ez egy jó „univerzális” termék? Ez azt jelenti, hogy mindenre jó? Vagy arra gondolunk, hogy rendesen elvégzi a munkát, de semmiben sem igazán jó? Az igazság talán az, hogy a legtöbb „univerzálisnak” nevezett termék, ha jobban belegondolunk nem igazán „univerzális”, de akad néhány, amely valóban az. Engedjék meg, hogy bemutassuk az egyiket: az új univerzális Husqvarna 435 láncfűrészt!
 
Az „univerzális” gyakran a kompromisszum szinonimája, mivel az univerzális termékeket gyakran egy olyan, már meglévő termékből fejlesztik tovább, amelyet valójában egy más típusú felhasználó számára és más típusú felhasználásra terveztek. Módosításokkal azonban elérték, hogy az eredetitől eltérő felhasználása is lehetséges legyen.
 

Mit tanultunk?

„A Husqvarna-nál sok-sok évvel ezelőtt megtanultuk ezt a leckét, és teljesen másként kezdtünk a termékfejlesztéshez. Így aztán, nem túlzás azt állítanunk, hogy a Husqvarna 435 láncfűrész e-sorozata az egyik legjobb láncfűrész a piacon. Tény ugyanis, hogy ezeket a láncfűrészeket a kezdetektől úgy fejlesztettük, hogy kiváló univerzális szerszámok legyenek, és jók is mindenben, amire terveztük őket”, nyilatkozta Maria Ivarsson a Husqvarna termékmenedzsere.
 

Husqvarna DNS-sel feltöltve

Habár az új 435 sorozat nem a professzionális felhasználóknak készült, feltöltöttük a Husqvarna professzionális DNS-ével, ami annyit tesz, hogy ha könnyű mégis erős fűrészre van szükség, a 435 sorozat a tökéletes választás. Kitűnően old meg minden feladatot, az alkalmi erdészeti munkálatoktól kezdve a metszésen át a tűzifa aprításáig vagy akár az ácsmunkákig.

Egyszerű kezelés és működés

A felhasználó az előtte álló munkára koncentrál. Mi segítünk ebben a koncentrálásban, ezért terveztük úgy a 435 sorozatot, hogy egyszerűen kezelhető és rendkívül könnyen indítható legyen. Igazából bármilyen berántással beindítható, mégis igazi „motorérzetet” ad. Sokkal karcsúbb motortestet kapott azáltal, hogy egy vonalban, nem hagyományosan – átlósan – építettük össze. Ennek a karcsú dizájnnak köszönhető, hogy a fűrész könnyen kezelhető, valamint ergonomikusabb és pontosabb munkavégzést tesz lehetővé. Nem utolsósorban, a 435-t a testhez közelebb is tarthatjuk, ami növeli a biztonságot, és kevésbé terheli a kart és a vállat.
 

Két egyedi modell

A 435 fűrészek a Husqvarna sikeres 400 sorozatának második generációja. A termékkínálatban két különböző modellt találhatunk – a Husqvarna 435 és a Husqvarna 435 e sorozatot – számos frissítéssel és új tulajdonságokkal.

A 435 e sorozat legfőbb előnyei:
• Könnyű súly
• Könnyen indítható még lassú rántással is
• Könnyen kezelhető karcsúbb motorházzal
• Könnyen karbantartható flip-up tanksapkával

A 435 sorozat legfőbb előnyei:
• Könnyű súly
• Könnyen indítható még lassú rántással is
• Könnyen karbantartható flip-up tanksapkával









üres